Hummerfiske på båt:

Åk med ut på en av de fantastiska fiskebåtarna i Kosterfjorden och upplev hur hummern fångas upp i tinor. En självklar hit för alla åldrar. Kvällen avslutas med 3-rätters middag på vårt hotell.

 

Paketet gäller dagarna från den 28 september till och med 30 november. Max. antal per båttur är 25 personer, men skulle du önska specialbeställning går det att ordna.

För alla beställningar och frågor, skicka e-post till:​

reception@hotelkoster.se

Privatevenemang

Oavsett om det är ett julbord, födelsedag, bröllop, vänner, konferens, teambuilding, motivation, träningsläger, styrelsemöte, internt företagsmöte, möten med behov av hög säkerhet, vi är redo och kan hjälpa dig.

Skicka ett e-postmeddelande till reception@hotelkoster.se så hjälper vi dig!

OBS! För händelser med behov av hög säkerhet och sekretess tas detta direkt med hotelldirektör Lars-Thørner Woie, på

lars-thorner@hotelkoster.se

Julbord

Julbord på svenskt klassiskt vis. Vi serverar alla de svenska klassiska rätterna i en miljö i särklass. Vi välkomnar er med glögg och pepparkakor för att sedan avnjuta en fantastisk middag med goda vänner och en massa kärlek i luften.​

Pris: 1195,- /per person (Standardpaket, kan uppgraderas.)

  

NB! Pris på rum og moms tillkommer for foretak.

För alla beställningar och frågor, skicka e-post till:

reception@hotelkoster.se

Avbokning

För privatpersoner:

 

100% av paketet måste betalas vid beställning. Om du avbokar senast och inom 14 dagar före ankomst, får du tillbaka 100% av pengarna. Därefter måste hela utestående betalas.

 

För företag:

 

20% deposition vid bokning. Om du avbokar senast och inom 30 dagar före ankomst får du tillbaka 100% av pengarna. Därefter måste hela utestående betalas.

För alla beställningar och frågor, skicka e-post till:

reception@hotelkoster.se