Så finansierar du drömresan

Så finansierar du drömresan

okt 13, 2023 av hannah

Få vill missa den svenska sommaren och semestrar gärna i Sverige under sommarmånaderna. När höstrusket och vintermörkret är i antågande är det dock många som drömmer sig bort till varmare breddgrader. Läs mer här om hur du kan finansiera din drömresa.

Låna till resan

Det rådande ekonomiska läget kan verkligen sätta käppar i hjulet för den som är sugen på att resa. Har du liksom många andra redan tömt sparkontot måste du se till att vara kreativ för att kunna resa dit du vill. Ett smart tips är att du helt enkelt lånar pengar till resan, men att du använder tjänsten Klara lån som jämför långivare för att hitta det mest fördelaktiga alternativet. Tjänsten hjälper dig att jämföra lån från flera långivare samtidigt och du får svar inom femton sekunder. Du fyller helt enkelt i formuläret och anger personnummer, telefonnummer och lånebelopp. På belopp upp till 30 000 kronor görs ingen kreditupplysning via UC. Det är dock fortfarande viktigt att du läser igenom villkoren och att det finns utrymme i din ekonomi att hantera lånekostnaden.

När du väl har ordnat finansieringen kan du koncentrera dig på att boka din drömresa och se till att du får ett riktigt bekvämt hotell där du verkligen kan koppla av och njuta av din resa.