Hem

Hotel Ekenäs Koster

Boende, konferens, restaurang & bar

Ekar

Salta bad i nationalparken

Hitta dina guldkorn i den unika miljön på Kosteröarna

salta bad

Affärsmöten längst ut skärgården

Konferenser, bröllop och events mitt i havet

Upplevelser vid havet
    Loading...

Skärgårdsidyll sedan 1905

Välkommen till skärgårdshotellet på Sydkoster. Här har vi tagit emot och serverat gäster sedan 1905. Vi arrangerar konferenser, bröllop och events för företag och privatpersoner. Om du söker efter en plats med det där lilla extra för en weekend eller en fest så tveka inte att kontakta oss – vi kan ordna det mesta. Vår och höst härute betyder levande ljus, sprakande brasor och lugna middagar. Under sommaren fyller vi vår terrass vid havet med musik och underhållning.

Vår Instagram

Ta något läskande i solen och testa våra superdrinkar☀️Öppet alla dagar till sent, njut på vår soliga terass! ☀️Idag och imorgon håller vi öppet från 12-sent. Kom gärna förbi på en god bit mat eller något läskande i baren ☀️Koster Swimrun 2018 är i full gång! @kosterswimrun @petteralexis 
#kosterswimrun #sydkoster #kosterswimrun2018 #ekenäs #hotelkoster #hotelekenäskosterBröllop idag igen! 🥂 
#sydkoster #hotelkoster #hotelekenäskoster #wedding #kosterhavetsnationalpark #ekenäsÖppettider för vår restaurang denna vecka:
Onsdag 12-21
Torsdag 12-21
Fredag 12-21
Lördag abonnerat 
Söndag 12-15 
För bordsbokning, kontakta reception@hotelkoster.se eller ring oss på 0526-20250☀️Stort sällskap idag! Västkustbuffé 🦐 
#hotelkoster #kosterhavetsnationalpark #sydkoster #shrimps #party #hotelekenäskosterVacker bröllopsbild som vårat senaste brudpar har skickat till oss, självklart måste vi dela med oss utav denna! Bilden är tagen på klipporna hos oss på Ekenäs. Magiskt! 
#weddingphotography #hotelkoster #hotelekenäskoster #sydkoster #sunset #kosteröarna