Så har du råd att resa i sommar

Så har du råd att resa i sommar

maj 19, 2023 av hannah

Det är inte alla som vill stanna i Sverige och njuta av den svenska sommaren under semestern. En del människor vill ut och resa. Frågan är bara hur resandet ska finansieras när det knappt finns pengar över till mat när räkningarna är betalda.

Lösningen för dig kan vara att sälja tandguld via diamantbrev.se. Många människor skäms över att ta med sig just tandguld till guldbutiken för att få en värdering. Med diamantbrev kan du i lugn och ro skicka in tandguldet i ett försäkrat och frankerat kuvert för värdering och utbetalning. Med ett pris på över 400 kronor per gram kan det vara värt besväret med tanke på att du ändå inte kan använda guldet.

Förutom att skaffa extra pengar kan du se till att hitta en billig resa genom att hålla koll på jämförelsesajter och förmånliga resmål. Även om du har specifika resdrömmar kan det vara värt varenda sparad krona att åka dit du får mest valuta för dina pengar. Du kan till exempel njuta av medelhavsklimat och milsvida stränder i Estland istället för att åka till Grekland eller Spanien. När det gäller att spara pengar ska du se till att få ut så mycket som möjligt av din semester utan att bränna hål i plånboken.