Värsta roadtripen!

Att göra roadtrips har blivit allt populärare och det är ett kul och flexibelt sätt att resa. Att sätta sig i bilen med en god vän, kompisgänget eller familjen och bara köra vartåt det barkar. En roadtrip kan innebära så många olika platser och spontanbesök trots att du kanske har planerat resan väl innan. Men det är just det som gör en roadtrip så intressant. Ska du ge dig ut på roadtrip är det dock värt att köpa en fin BMW eller en annan robust och bra bil som klarar många och långa vägar.

Köp en bra bil!

Ingen roadtrip utan en bra bil. Att köpa en fin BMW gör resan så mycket trevligare och mer effektiv då en BMW är en av de bästa bilarna i världen. Du kan köpa en fin och lagom dyr BMW på Holmgrens Bil som finns lite överallt i Sverige.

Att göra på en roadtrip

Har du bilen? Bra! Då är det glädjeämnena som står näst på tur.

För det första: välj ut det land eller de områden du eller ni önskar att köra igenom. Det kan lika gärna handla om att åka från L.A. till Las Vegas genom Death Valley som det kan vara att ta sig en tripp i något av de svenska landskapen. Det är helt upp till dig vad du vill se. På sistone, på grund av corona, har hemester och hemma-roadtrips varit otroligt populärt och givande då de flesta svenskar inte semestrat så mycket i sitt eget land hitintills. Idag är det annorlunda och vi är många som har upptäckt den svenska skönheten genom roadtrips på hemmaplan.

När ni är ute och far är det naturligtvis bra att planera men det kan också vara kul att göra det oväntade; det är ofta då äventyren sker och de bästa minnena skapas. Sväng av där det verkar vackert eller intressant, allt står inte på kartorna. Gör små stopp utmed vägarna och beundra landskapet. Var ni än är brukar det finnas något intressant att hämta in. Tänk på att om du kan köpa en fin BMW så ser det också elegantare ut när ni svänger in på finare restauranger på landet. Om du bara visste vilka kulinariska möjligheter det finns på landsbygden i länder som Frankrike, Spanien och Danmark.

Slipp att passa tider

Utöver incheckning och utcheckning om ni sover på hotell, samt eventuella färjetider att passa, så har ni inga tider ni måste gå efter. Snacka om frihet! En bra bil och ett bra sällskap gör det hela både roligare och enklare och ni kan åka när ni vill, vart ni vill.