Packa barnens resväska rätt

Packa barnens resväska rätt

dec 20, 2022 av hannah

Ska du ut och resa tillsammans med dina barn? Kul! Att resa tillsammans med familjen är alltid lite extra spännande. Många barn har ännu inte hunnit uppleva speciellt många äventyr och är således inte lika beresta som en vuxen. Det gör vanligtvis resan ännu mer intressant!

Precis som när du själv ska åka utomlands eller på resa är det viktigt att barnet får med sig alla de saker som det behöver. Att packa för barn är dock inte lika knepigt som när du ska packa till dig själv. Det är du som vuxen som kommer behöva ha koll på eventuella reseapotek, resehandlingar och ID-handlingar som ska med. När det packas till barnet är det främst andra ting du ska ha i åtanke.

4 tips för barnens resväska

Vad är det då som barn behöver ta med sig på semestern? Ja, det beror lite på vad det är för typ av semester ni ska ha. Här listar vi några viktiga aspekter att ha i åtanke.

Kläder – Ditt barn kommer behöva högkvalitativa och lämpliga kläder för resan. Hos Kids Brand Store kan du hitta kläder för barn och ungdom för alla typer av tillfällen. I Kids Brand Store utbudet hittar du allt från t-shirts och shorts till tjocka vinterjackor.

Hygien – Utöver bra kläder från Kids Brand Store behöver barnet även ha med sig hygienartiklar. Dessa kan du förvara i en egen necessär för att göra det extra roligt. Ta med barnets tandborste och tandkräm, eventuellt deodorant och duschkräm till de äldre barnen.

Mediciner – Behöver ditt barn ta några mediciner är det viktigt att du packar ner dessa. Här kan du med fördel hämta ut lite extra från recept så att du är extra förberedd. Packa ner medicin i både barnets väska och i din personliga handväska om det skulle behövas akut.

Lämpliga skor – Ett vanligt misstag är att bara packa ner sandaler för att ni ska spendera en vecka i Spanien eller endast finskor bara för att ni ska på bröllop hos släkten i storstan. Se till att barnen har olika skor för olika tillfällen, t.ex. sandaler till stranden med sköna gympaskor till kvällspromenaden.